Despre noi

Despre noi

Suntem o echipă tânără și dinamică de avocați, motivați de dorința de a practica dreptul altfel, orientați spre viitor, spre noi modalități de prevenție și rezolvare a problemelor clienților noștri. Mereu în pas cu ultimele noutăți, dar ancorați în realitatea zilnică, suntem un real partener, oferind pentru clienții noștri cea mai bună perspectivă a viitorului, soluțiile necesare atingerii succesului.

Combinăm aplecarea noastră permanentă spre viitor și spre nou cu experiența și energia pentru a rezolva provocările cele mai complexe, oriunde și ori de câte ori apar, oferind clienților acces la informații, analize și consiliere în timp real.

Societatea Civilă de avocați Pop a fost înființată în anul 2018, însă fondatorii
acesteia dețineau o experiență de peste 10 ani în domeniul juridic la momentul la care au ales desfășurarea activității în această structură.

Driven by success, connected to solutions.

Identificăm împreună cele mai eficiente soluții și strategii care să te conducă spre
succes.
Alege să fim în echipa ta!

Misiunea noastra

  • să înțelegem, să anticipăm și să satisfacem nevoile juridice individuale ale clienților noștri,

 

  • să fim excepționali și să îndeplinim cele mai înalte standarde în tot ceea ce facem,

 

  • să ne oferim abilitățile și talentul nostru pentru îmbunătățirea permanentă a ceea ce se așteaptă de la un avocat.

Valorile noastre

  • Dedicația față de clienți și față de muncă prin efortul permanent depus.

 

  • Excelența căutată pentru fiecare decizie și acțiune a clienților noștri, fiind atenți la obiectivele clienților, atât pe termen scurt, cât și lung.

 

  • Furnizarea de soluții. Suntem determinați în a oferi servicii juridice de calitate clienților noștri, cu o eficiență reală și într-o organizație structurată pentru a facilita, mai degrabă decât a împiedica realizarea acestor obiective.

 

  • Pasiunea pentru inovație, dorința de a întâmpina alături de clienți provocările viitorului și de a atinge prin raportare la aceasta potențialul maxim al contextului actual e ceea ce ne face diferiți.