Echipă

Gloria Pop

Informaţii personale

  • Poziţie: Managing Partner
  • Expertiză Drept comercial, dreptul insolvenţei, M&A, real estate, dreptul sportului etc.
  • Email: gloria.pop@pop-legal.ro
 

Gloria Pop este practician al dreptului din 2007. Aria de practică a Gloriei include dreptul comercial, dreptul insolvenței, M&A, drept sportiv etc. Aceasta are de asemenea mai mulți ani de experiență în calitate de practician în insolvență. Înainte de a fonda Societatea civilă de avocați - POP a făcut parte pentru zece ani din una dintre cele mai mari societăți de practicieni în insolvență din țară, în calitate de Partener, coordonând o echipă de peste treizeci de persoane și sute de proceduri de insolvență.  

 

Arii de interes: Gloria este interesată de chestiuni care implică litigii naționale și internaționale. A reprezentat companii de toate dimensiunile în dispute referitoare la achiziții, tranzacții și fuziuni, convenții sportive etc. De asemenea, deține o experiență vastă în restructurare și chestiuni legate de procedura insolvenței. Gloria asistă și reprezintă clienți din domeniul privat sau public, din diverse arii de activitate, precum aeronautică, minieră, leasing, fotbal, construcții etc. De asemenea, în calitate de avocat, a reprezentat în repetate rânduri cluburi de fotbal din România în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, Elveția. Totodată, în calitate de practician în insolvență a coordonat proiectul de restructurare a uneia dintre cele mai mari companii de transport aerian din Europa de Est, proiect finalizat cu succes, societatea reintrând în circuitul economic. 

 

Educație și formare: 

Absolventă a Facultății de Drept, Universitatea Babes-Bolya, Cluj-Napoca (2007).

Absolventă a cursurilor de Master ”Instituții de drept privat” din cadrul Facultății de Drept, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca (2008).

Afilieri la asociații profesionale:

Uniunea Națională a Barourilor din Romania, membru al Baroului Cluj începând din anul 2008.

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România, membru al Filialei Cluj începând cu anul 2010.

Insol Europe, membru începând din anul 2016.

Limbi vorbite:

română, engleză.